Traseu de navigare: BCBA › Supervizare
Lucrează cu lista de verificare a unei supervizări
Pregătește agenda unei supervizări, alege ce elemente pot vedea terapeuții tăi și bifează-le pe măsură ce le discuți, în aplicația web sau în aplicația mobilă.
Lista de verificare este agenda unei supervizări: subiectele pe care vrei să le discuți cu terapeuții tăi. Adaugi elemente după ce supervizarea este rezervată, decizi pentru fiecare dacă terapeuții pe care îi supervizezi îl pot vedea și le bifezi pe măsură ce le discuți.
Înainte să începi
- Poți schimba lista cât timp supervizarea este Programată sau În desfășurare. După ce este finalizată sau anulată, lista poate fi doar citită.
- Doar supervizorul supervizării și administratorii o pot schimba. Alt BCBA care deschide supervizarea în aplicația web vede lista ca editabilă, dar fiecare schimbare eșuează cu o eroare.
- Un element are cel mult 500 de caractere.
Cine vede fiecare element
Fiecare element are o vizibilitate:
- Vizibil pentru supervizați (iconița ochi, opțiunea implicită): terapeuții pe care îi supervizezi văd elementul și dacă este bifat, în aplicația mobilă.
- Doar supervizor (iconița lacăt): doar tu și administratorii din clinica ta îl văd. Terapeuții nu îl văd niciodată și nu este inclus în niciun număr pe care îl văd ei. Nici alți BCBA nu îl văd.
Lucrează cu lista
Web
Deschide supervizarea din Supervizare în meniu. Cardul Listă de verificare arată Lacăt = doar supervizorul · Ochi = supervizații văd și elementele, sau Niciun element în listă.
- Selectează Adaugă Element. Scrie elementul în Descrie elementul din agendă….
- Selectează iconița ochi dacă elementul este doar pentru tine. Devine un lacăt.
- Selectează Adaugă sau apasă Enter. Anulează închide rândul fără să adauge nimic.
- Ca să schimbi textul unui element, editează-l pe loc. Se salvează când ieși din câmp sau apeși Enter.
- Ca să schimbi cine vede un element, selectează ochiul sau lacătul lui. Se salvează imediat.
- Bifează căsuța unui element după ce l-ai discutat.
- Ca să elimini un element, selectează coșul lui de gunoi. Este șters imediat, fără nicio întrebare.
În aplicația web, un element bifat este blocat: nu îl poți debifa, schimba sau șterge. Folosește aplicația mobilă dacă ai bifat unul din greșeală.
Mobil
Deschide supervizarea din lista Supervizari, cum e descris în Începe, finalizează sau anulează o supervizare, și atinge fila Listă. Fiecare element își arată ochiul sau lacătul, iar cele bifate sunt tăiate.
O listă goală arată Încă nu există elemente în listă.
- Atinge Adaugă element. Se deschide Adaugă element în listă.
- Scrie Textul elementului și alege Vizibil pentru supervizați sau Doar supervizor.
- Atinge Salvează, sau Anulează ca să închizi fără să adaugi.
- Atinge căsuța unui element ca să îl marchezi ca finalizat. Atinge-o din nou ca să îl marchezi ca nefinalizat.
- Atinge un element ca să deschizi Editează elementul din listă. Schimbă textul sau vizibilitatea și atinge Salvează.
- Ca să îl elimini, atinge Șterge în aceeași fereastră și confirmă Ștergi acest element? cu Șterge, sau atinge Păstrează.
În aplicația mobilă poți schimba sau șterge și un element bifat.

Dacă o schimbare nu poate fi salvată, apare un mesaj de eroare. În aplicația web, textul nesalvat rămâne în rând până reîncarci pagina, așa că verifică-l înainte să mergi mai departe.
Ce urmează
- Schimbările se salvează pe măsură ce le faci. Nimeni nu este anunțat, iar terapeuții tăi văd elementele partajate data viitoare când deschid supervizarea în aplicația mobilă.
- De îndată ce supervizarea are cel puțin un element, dispare de la Conformitate din lista Necesită atenție.
- Poți finaliza supervizarea cu elemente încă deschise. Ele rămân deschise, iar lista nu se mai poate schimba.